asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mi lesz a tévében? - Vasárnap

2010.11.21. 09:30 efes

Mivel undorító, ködös, nyirkos idő lesz ma, ki se dugjuk orrunkat a lakásból és egész nap a tévé előtt fogunk dögleni. Délután filmklasszikusok: Lila ákác, Abigél vagy A Kilimandzsáró hava, vagy a Rózsaszín Párduc újra lecsap. (Hol s mikor, katt a linkre.)

Este pedig legyen Get Carter, mondjuk, egy kemény '71-es bosszú-film kőkemény 2000-es remake-je, főszerepben Sylvester Stallonéval. Érdekesség a filmben, hogy az eredeti változatban Michael Caine játszotta Cartert, aki itt is fog feltűnni, csak egy másik szerepben (kép). Szerintem, jó kis klasszik krimi lesz ez. (Viasat3, 21.30)

Már ajánlottam egyszer, azt hiszem, A zóna című filmet, amit most megnézhetünk, ha esetleg kimaradt akkor. Na ez az igazán brutál film ma este, szikrázóan kemény és durva, mint az aszfalt, aminek közelében játszódik ez a kegyetlenül igazságos mexikói dráma, mely szociografikus mélységű kórképet rajzol a világ jelenlegi legnagyobb városában feszülő társadalmi szakadékokról, melynek csírái minden társadalomban, minden kultúrában ott vannak. (Duna, 23.15)

Utolsó tangó Párizsban a tv2-n, 23.35-től. Legendás film volt, itt mondom, ma milyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr152462453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása