asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mi lesz ma a tévében? - Hétfő

2010.11.22. 08:59 efes

Hahaha. Egészen a Hálózat tévéig kellett feltúrnom a port.hu-t, hogy találjak valami normális filmet ma estére. Szerintem, ilyen se volt még. Szóval, 21.00, Hálózat Tv. Sidney Lumet, aki évtizedek hosszú során át, remekebbnél remekebb filmek termelésével, szép csendben vált Hollywood egyik tekintélyes kismesterévé, ezúttal egy igen cinkes témát dob fel: Védd magad! című 2006-os filmjében egy megtörtént esetet elevenít fel, melyben a vádlott, aki tényszerűen bűnök tucatjait elkövető maffiózó, az amerikai jogtörténet egyik leghosszabb perében önmagát védi - élve törvényadta lehetőségével. DiNorscio, akit a leginkább akciósztárként ismert Vin Diesel alakít kitünően (kép), a tárgyalássorozatot laza szövegelésével, pontos beszólásaival egyszemélyes showműsorrá változtatta, rajongók kezdték látogatni a tárgyalásokat, és füttykoncert, ováció övezte minden megszólalását. A képtelen előadás, Lumet értelmezésében, tökéletesen rávilágít az amerikai jogrendszer buktatóira is. Provokatív, gondolatébresztő film ez, ha valaki veszi az adást és tényleg Diesel tényleg jó benne. Most mondjam azt, hogy e film által talán könnyebben meg lehet érteni bizonyos magyar büntetőpereken tapasztalható furcsa dolgokat is?

A Coolon pedig, 21.25-kor a VHS-korszak egyik aduásza, a Kobra kezd, melyben Slyvester Stallone szája sarkában gyufaszál (vagy fogpálcika?), hosszú ballonkabátja alatt atlétatrikót hord, spéci turbó oldtimer kocsija van, és naggyon kemmény. Partnereként pedig a kor szexbombáját, a skandináv brünnhildát, Brigitte Nielsent nézhetjük meg, óriási melleivel és kétszer három kilométernyi combjaival.

Aztán ennyi is.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr632464730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása