asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Hétfő

2011.01.10. 08:50 efes

Belegondolva az előttem álló randa, szürke, melós napba, ma én biztosan nem nézek többet Dr.Csontnál és a Fringe-nél, a szokott helyen.

De azért, hogy a frissebbek ne maradjanak napi betevő nélkül, íme a Dillinger és Capone. A Hálózat tv újabb fura találata ez az 1995-ös film, Martin Sheennel (kép) és F.Murray Abrahammal a címszerepekben, ne várjunk tőle azonban nagyívű gengszterromantikát, történelmi tablót, s efféléket, inkább csak egy átlagos oldszkúl szajré-film rejtőzik e két legendás nevet idéző cím mögött. Kezdés főműsoridőben, 21.00-kor.

Két érdekes dokumentumfilm követi egymást a Dunán, az első 22.35-kor kezdődik, és a történelemből is ismert Ladoga-tó egyik vadregényes szigetére viszi el a nézőt, ahol megismerkedhet A Mantisaari robinsonjaival. Közvetlenül utána A vörös cárok című orosz dokumentumfilm-sorozat kezd, amelyből -vélhetően- megismerkedhetünk a Gorbacsov utáni közelmúlt és jelen orosz politikai életének fontos alakjaival. Ki tudja, mire lesz jó az itt megszerezhető ismeretanyag az elkövetkezendőkben...

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr772573383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kündü 2011.01.10. 16:49:19

Anyádat nézzed!
Nemazéhoztuk létra a Mégya-hatósságot, hogy Szalai Tagtársnő hagyjon téged tévézni!!!

Kiaf@szom vagyol te, csúnyaarcú hüje NAGYONLIBÉRIÁS???!

Antul, hogy ösméred a RENCET,

még vuvuzelázni fox nállam! Szivola.

kündü 2011.01.10. 16:50:40

Mér ÉRTELMETLEN KITALÁCIÓS szó a blogneved, Hüllye!!!?

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.01.10. 18:16:46

@kündü: Nálam nincs a gyógyszered, valahová máshoz gurult, szerintem. o_O

_DelMare_ · http://reviewtonight.uphero.com 2011.01.10. 22:44:28

@efes: percek óta röhögök: ez a barom ezt komolyan gondolta?

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.01.10. 23:08:53

@_DelMare_: Persze. Kündü nagy rajongóm, egy másik blogról...:D nem ismerem amúgy, ott kattant rám. Bolond.
süti beállítások módosítása