asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Péntek

2011.02.11. 08:52 efes

A hagyományos műsorszerkesztési elvek szerint ma "kocsmanap" van, amikor is a közönség, a mérvadó 18-49 házon kívül szórakozik; így ennek megfelelően, a tévécsatornák filmszerkesztői nem erőltették meg magukat, mondhatni, a mai napot feladták.

Van egy kungfu filmünk a film+-on, A Vörös sárkány legendája, még '94-ből, melynek első számú érdekessége a főszereplő Jet Li (kép) avatott harcművészete. Amúgy nyilván a szokásos, klasszikus kínai csetepaté lesz, repkedő csodaharcosokkal, "lebegőpontos" cselekményszervezéssel, hasonlókkal... (21.10)

A Viasat3 szintén egy majd" húszéves thrillerrel kísérletezik, Andy Garciával és még a Ponyvaregény előtti Uma Thurmannal. A Jennifer 8-ban lesz kiégett zsaru (nyilván Andy), őrült gyilkos a vak leányok intézetében (Uma nyilván vak lány...) és szuszpenz, mint jó esetben, az efféle filmek velejárója Hithcock óta. (21.30)

Esetleg a Coolon a Vadiúj Vadnyugat, a megosztó steampunk-western, Will Smithel, Kevin Kline-nal, valamint Kenneth Branagh-val, 21.20-tól. Oszt' mára ennyi is...

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr112653176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

promontor · http://jozsefbiro.blog.hu/ 2011.02.11. 11:30:27

Hm, m1-en francia film Sophie Marceau-val, Dunán előbb egy spanyol Lope de Vega feldolgozás, aztán egy lengyel film. Lehet, hogy egyik se nagy durranás, de a fenti kinálatba talán befértek volna.

Persze kocsmázni tényleg jobb... ;-)
süti beállítások módosítása