asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Kedd

2011.02.15. 09:01 efes

Hát, sokan nyilván azt, hogy megússza-e ép bőrrel a mai napot Ibra? AC Milan-Tottenham Hotspur a tv2-n. Remélem, adnak azért a tökös angol gyerekek az arcára...

Alternatívaként megnézhetjük, honnan kaphatta Angelina Jolie az örökbefogadási lövését: a Határok nélkül című kalandfilmben (vagy miben)  éppen egy gazdag gyáros feleségét alakítja, aki egy jótékonysági gálán hallott beszéd hatására feladja eddigi luxuséletét, és azt az afrikai éhező gyerekeknek szenteli. Ez alapján a recept egyszerű: minden kőgazdag hollywoodi sztárt éhező harmadik-világbeli környezetbe kell vinni forgatni, rögtön kevesebben éheznének... meg világbéke. (Viasat3, 21.30)

23.10-kor a TCM egyik kedvenc Hithcock-filmemet adja le, méghozzá angolul, az Észak-északnyugatot. Bővebben a filmről itt. (A képen a főszereplő Cary Grant és a Mester a film forgatásán.)

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr272662254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_DelMare_ · http://reviewtonight.uphero.com 2011.02.15. 22:49:50

off, mert sorozat, de: Casino-t nem nézted? :)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.02.16. 08:32:46

@_DelMare_: Nem off azért, mert sorozat, de csak a meccs szünetében néztem bele. Nem ragadtam ott. A Gát Ggyörgy-(ab)Szurdi-Xantus-féle csapattól én nem várok az égvilágon semmit, ráadásul ezzel a pókeres-kaszinós divattal is tele a hócipőm. Érdektelen számomra.

_DelMare_ · http://reviewtonight.uphero.com 2011.02.16. 23:55:52

"...csapattól én nem várok az égvilágon semmit" Te csinálod jól. én bíztam egy picit, de van aki vagy nem tud megújulni, vagy csak ennyire zavaróan erőltetetten, vagy egyszerűen nem is akar. sajnos én is csak húzom a számat - ha ilyen lesz a folytatás, akkor lesz mit divatfikázni újfent, és nem is alaptalanul. (baszki betették megint a Baranyi papát ((from Família Gmbh)) megint mint játékfüggőt?? ja, most nem lovi, hanem a félkarú. nemá.)
süti beállítások módosítása