asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Csütörtök

2011.02.17. 08:55 efes

Miután megnéztük Floyd bácsi ma esti vacsoráját (Duna, 20.40), amit ma "Andalúziában, a tengerparton kezd, sangriával és gazpachóval, majd jön egy fogás sherrys garnélarákból és hegyi sonkából, hogy aztán végül -már fenn, a hegyekben- a szabadban készült gombás nyúlvacsorával fejezze be a napot", ami nekünk persze, csak most kezdődik a tévé előtt. Van egy testnedvekben bővelkedő baromságunk Angliából, egy scifi-legendánk és egy szamurájfilmünk.

A Papás-mamást azért ajánlom, mert annak idején jókat röhögtem rajta, mert néha a legjobb vétkezni és megnézhetjük benne Ház dokit, még hamvas fiatalban, olyan partnerekkel, mint többek között Mr.Bean, mint lyukturkász-nőgyógyász, vagy Emma Thompson, aki bármiben szerepel, amire megkérik, de bármit fel is tud emelni magához. (21.30, tv2)

A Firefly egy szép történet. Joss Whedon scifi-western-sorozata, ugye, mindössze egyetlen évadot ért meg, a tévében megbukott. Később, a DVD megjelenése ütött be nagyon, és vált minden idők egyik legrespektáltabb scifi-sorozatává. Vicces karakterek (kép), a klasszikus westerneket külsőségeiben is sokszor idéző, de messze a távoli jövőben játszódó, néha drámai, néha humoros történetek, perfekt látványvilág. A Viasat6 ma este kezdi az első résszel, 23.00-tól.

Ez az Öld meg a sógunt! remélem végre az az Öld meg a sógunt! lesz, amit valamikor a nyolcvanas évek elején a magyar mozikban is lehetett látni, és amit azóta keresek, de mindig mást találok helyette, ilyen és ehhez hasonló címeken. Ma csekkolhatom a filmmeg tévén, 23.30-tól.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr562667109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gukker 2011.02.17. 12:36:04

Hát kérlek alássan ez Jayne sapkája, amit az anyjától kapott :)
Én majd' bexartam a röhögéstől :))
süti beállítások módosítása