asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Kedd

2011.02.22. 08:56 efes

Egyeseknek lesz, ugye, Olympique Lyon-Real Madrid (tv2), illetve København-Chelsea (Digisport). Ezalatt a kettesek nézhetnek (ha van legalább két tévé a családban) Személyes vonatkozást (Viasat3, 21.30), melyben "Michelle Pfeiffer" egyedül neveli süketnéma fiát. egy bulin azonban megismerkedik "Ashton Kutcher"rel, az ex-birkózóval, stb., stb. Törékeny nő, beteg gyerekkel, meg a naaagy, erős, férfiember. Papírzsepis lesz, nyilván.

Lesz viszont egy tényleg jó kis film, az m1-en: a Vízbe fojtott bűnök (Jindabyne). (21.40) Négy, vidéki átlag-ausztrál pasas (kép) pecázás közben egy bennszülött lány holttestére bukkan. Azonban mintha mi sem történt volna, tovább horgásznak, csak amikor hazaérnek, akkor említik meg -mintegy mellékesen-az esetet. Itt kezdődik a film, ami nem thriller, vagy krimi, hanem dráma.

A Story4 már megint belenyúlt, hiszen a 22.30-kor kezdődő Ismerős játékok már főszereplői miatt is érdemes a figyelemre: Kim Basinger, Al Pacino, Ryan O'Neal.

De választhatjuk egész estére a Filmmúzeumot is: 20.05-től Kojak, majd 21.00-tól Aki szelet vet Spencer Tracyval, alapvető kérdésekről szól ez a túlzás nélkül katartikus film, aztán 23.15-től Édentől keletre: Steinbeck, Elia Kazan, James Dean. Toposz.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr232678895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ettumifilii 2011.02.22. 20:54:51

Üdv!

Csak egy gyors kiegészítés, hamár így megy a meccs, a Lyon játszik a Reallal nem a Marseille!

Az "Aki szelet vet" pedig tényleg remek film, még úgy is, hogy a történet nagyon dühítő

_DelMare_ · http://reviewtonight.uphero.com 2011.02.25. 18:35:19

Az "Aki szelet vet" merem mondani az egyik legnagyobb film amit valaha láttam.
süti beállítások módosítása