asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Csütörtök

2011.03.10. 09:01 efes

Úgy látszik, a Duna tévé valami nagyobb németalföldi eredetű pakkot kapott, melyből rövid időben belül már nem tudom hanyadik belga, vagy mint most, holland film kerül elő. Nem baj, sőt! Főleg, ha ezek jó filmek... Ajánlani ezeket látatlanban igen nehéz, tekintve, hogy senki nem engem küld ki külföldi fesztiválokra bevásárolni, így csak a kedves olvasók kísérletező kedvére apellálhatok. A ma esti egy holland film, az a címe, hogy Magonia. Ez egy képzeletbeli birodalom, amely valahol a felhőkben lakozik (kép!), oda szállítják fel a boszorkányok a jégeső által elvert termést - legalábbis ezt képzeli a buja szigeten élő magányos apa, aki efféle mesékkel traktálja fiát, aki mindennap meglátogatja. A film három történetet takar, meglátjuk. (Duna, 21.00)

A tv2 esti komédiája több okból is érdekes: az Amikor minden változik rendezője és főszereplője Helen Hunt, aki színésznőnek remek, rendezőként viszont ez az első próbálkozása. Mellette olyan nem kis nevek asszisztálnak, mint Bette Midler, Matthew Broderick, vagy a minap dadogós királyként beoscarozódott Colin Firth. Nem tudom... (tv2, 21.25)

Ami viszont tuti, az a Firefly negyedik része a Viasat6-on, 22.55-től.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr512725199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása