asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Vasárnap

2011.05.08. 10:03 efes

Hát, ma nyilván mindenki annak fog szurkolni egész este, hogy VV Jerzy vigye a pénzt, paripát, fegyvert, VV Éva zokogva balra el a süllyesztőbe és VV Alekinnyó némi teátrális töprengés után igent mondjon a rászabott becsajoztatási showra, amivel nyilván többet fog majd kaszálni, mint szegény Jerzy. Aki erre a cécóra nem kíváncsi, az megszívta. A kormánycsatornákon semmi, illetve ami, az dögunalom, máshol meg filler-műsorok. De fogalmazhatok úgy is, hogy gyáva módon, mindenki elmenekült az RTL-henger elől.

A Kill Billt mindenki látta már, aki esetleg mégse, annak is 21.40-ig kell kihúznia valahogy. A film+ az első részt adja ekkor, rengeteg vérrel, levágott testrészekkel, kiontott belekkel, rajzfilmbetétekkel és a végén hóval.

Annie Hall a Viasat6-on, 22.00-tól - E film ominózus benyögéseit még az is fújja, aki életében nem látott egyetlen Woody Allen-filmet se. Amúgy, akárhányszor nézhető remekmű.

A Ray-t nem láttam még, de 152 perces hosszával egy jó alapos Ray Charles-életrajznak néz ki. Ha mást nem is, legalább jó zenéket nyilván hallhatunk benne, bár az is biztató, hogy Jamie Foxx (kép) Oscar-díjat kapott a világhírű, vak soul-jazz énekes-zongorista megformálásáért.

A Filmmúzeum ma megint tökéletes helyettes lehet mindenhez, már annak, akinek van hozzá "belépője", 21.10-től Vörös bolygó, egy Mars-hódításos, nézhető scifi, majd utána 22.00-től Jack és Jessica szerelme a konyhaasztalon - A postás mindig kétszer csenget.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr82886659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niurka_törölt 2011.05.08. 15:06:04

A Ray nagyon jó film, ajánlom.

Niurka_törölt 2011.05.09. 13:24:15

Te is mindig jókat ajánlasz, sok filmet az ajánlásod miatt néztem meg és nem csalódtam. Hasonló a "filmízlésünk".
süti beállítások módosítása