asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk a tévében? - Péntek

2011.05.13. 08:26 efes

Megy tovább a Giro, a hetedik napon sem pihenünk, ma van az első hegyi nap: Maddaloni - Montevergine di Mercogliano, a végén egy gyenge 800 métert emelkedő hegyi befutóval. Végre valami...:) (Eurosport, 14.30-tól)

A Csontembert én bírom, valamiért a tévés filmszerkesztők is, hiszen majd minden hónapban felbukkan valahol. Ezúttal az AXN adja, 21.00-tól. (Szolgálatteljesítés közben meglőtt Denzel Washington megbénul és ágyhoz kötve irányítja a nyomozásban őt helyettesítő zöldfülű tanítványát, Angelina Joliet.)

Huszárik - Szindbád (m1, 21.40). A filmtörténet egyik valóban zseniális filmje, a néhányból. Ilyen:

A Ház a park szélén Ruggero Deodato filmje (Viasat6, 22.00), ami még mindig jobb választás, ha ma este szemetet akarunk vacsorálni, mint a Hanula kollégáék által ajánlott Chupacabra, a másikon. Olasz horror, 1980-ból. Aszondjahogy: Alex nem túl jó ember... mindennapos dolgai közé tartozik, hogy nőket erőszakol, és fojt meg. LOL

A semmi ágánról nekem mindig az jut eszembe, hogy "kis teste hangtalan vacog", pedig köze sincs Attilához, ellenben Hal Hartley-hoz, az amerikai független-filmes pápához igen. A film eredeti címe Bizalom (Trust), ami ugye, foglalt már, de ez A semmi ágán azért megint elég messzire visz el, és nem biztos, hogy a film szempontjából a megfelelő irányba... Remek film amúgy, tiszta, egyenes és sallangmentes, emellett néha kifejezetten szórakoztató történet egy nyárspolgári családban nevelkedett leányanya boldogulásáról. Aki nem látta volna még, feltétlenül nézze meg: m2, 22.05

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr852899999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása