asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Elindult a magyarhangyaTOUR

2011.05.16. 16:50 efes

Országszerte 12 városban kapható a magyarhangya első, 6 filmből álló bérlete, a hangyaPASS#01. A vetítéssorozat május 24-én veszi kezdetét, az ezt megelőző héten a szervezők ellátogatnak a programban résztvevő városokba, hogy a helyi fiatalokkal, mozisokkal és a mozgalom további támogatóival személyes kapcsolatukat erősítsék.

 

Lokális szponzorációs kampányuk keretén belül a helyi cégek, szervezetek közvetlenül saját városuk mozijait és közönségét támogathatják. Ennek köszönhetően Szombathelyen több gazdasági szereplő is összefogott, így a hangyaPASS#01 árát ott 2300 Ft-ra csökkentették.

 

A magyarhangya projekt felvezetéseként az AKADJ KI plakát- és videó kampánnyal és a MOZDULJ MEG A MOZIDÉRT matricasorozattal  indított. Ezután az általuk képviselt közösségi alapú filmforgalmazási rendszerről szöveganimációt készítettek

Május 3-án 21.00 órakor pedig Battha Gáspár és az illuvision egy vizuális show keretében a Corvin mozi homlokzatára festette a hangyaPASS#01 filmjeit. A fényfestést megelőző munkálatokról és az eseményről pixillációjukat itt lehet megnézni.

A  magyarhangya.hu oldalon, a fényfestéssel egy időben jelent meg az ANTrailer, amely Magyarország első interaktív filmelőzetese, amelyben Homola Dániel egyetlen, irányítható videóba ágyazta be a filmekhez kapcsolódó rengeteg érdekességet és információt.

 

A bérlet filmjei előtt kisfilm premierek (by Daazo) és előzetesek (a hangyaPASS #02 filmjei szavazásra bocsátva) valamint élő bejelentkezés szórakoztatja majd a közönséget.

 

A hangyaPASS#01 vetítések időpontjai:


Május 24. kedd 20h: A prímszámok magánya
Május 27. péntek 20h: Enter the Void
Május 31. kedd 20h: Attenberg
Június 7. kedd 20h: Mint hal a vízben
Június 21. kedd 20h: Vagyunk, akik vagyunk
Június 28. kedd 20h: Tilva Ros

Részletes információ a vetítésekről magyarhangya.hu oldalon, a hangyaTOUR-ról pedig  a facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr32908583

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csengery Kristóf | HANGYASZORGALOM 2011.05.20. 14:40:02

Kicsi hangya, merre jársz,merre jársz, és mit csinálsz?Reggel ágyból kikelek,súlyos morzsát cipelek,alkonyatig talpalok,soha el nem fáradok,s közben nótám dúdolom.Mind egyforma a napom,nincsen szerdám, szombatom,létem hangyaszorgalom.Csengery Kristóf v...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása