asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mi lesz ma? - Szerda

2010.07.21. 09:08 efes

Például szünnap a Touron. De úgy tűnik, szünnap a tévében is, mivel szinte semmi említésre méltót nem találtam mára.

A királyi a közelmúltban nyilván bevásárolt egy nagyobb noname thriller-csomagot, diszkont-áron, ebből próbál letolni a nézők torkán egy darabot - szerintem érdektelen, lejárt szavatosságú és unalmas lesz. Lesz a szokásos House a Tv2-n, azt nyilván megnézem. Két Mathilde utolsó rész, aki nézte ez előzményeket, az nyilván tudja, hol s mikor, aki nem, annak pedig mindegy.

22.10-kor a Dunán kezdődik egy film, az a címe, hogy Így nőttem fel. Talán annyiból lehet érdekes, hogy Mulder ügynök (tehát David Duchovny) rendezte (ilyet ezelőtt még nem tett) és főszerepli (ilyet már igen), olyan partnerekkel, mint pl. Robin Williams és mások. Filmdráma, melynek lényege kiderül címéből is: egy tragédiával terhelt, nehéz gyerekkor története lesz ez. Nem láttam még. Lehet, hogy nézhetetlen geil, de az is lehet, hogy belefut az ember egy valóban komoly, megrázó, vagy éppen gondolatébresztő történetbe. Egy próbát mindenképpen megér, a távkapcsoló előrelátó begyűjtése után. (A kép jelenet a filmből.)

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr32165422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása