asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Nem pofázni, filmezni! - A BuSho Fesztivál rövidfilmes felhívásai

2010.12.21. 14:18 efes

Megújult BuSho nevezés

Az elmúlt évekhez hasonlóan még az ünnepek előtt megjelenik a BuSho Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál következő felhívása, immár hetedik alkalommal, és újra apróbb, de annál fontosabb módosításokkal! Továbbra is ingyenesen lehet nevezni a fesztiválra fikciós, animációs és kísérleti kategóriákban 30 percnél rövidebb kizárólag 2008. január 1. után készült alkotásokkal. A korábbi technikai frissítések mellett a legnagyobb módosítás, hogy első alkalommal nemcsak a nevezési lapot lehet online beküldeni, hanem magát a filmet is fel lehet tölteni az előzsűrizéshez, majd a versenybe jutott alkotóktól vetítési kópiát fogunk bekérni. Aki szeretné természetesen hagyományos módon, tehát postán is elküldheti alkotását.

További részletek a BuSho weboldalon!

 

életREklám 2011 – Európaiak vagyunk!? („Valahol Európában”)

A tavalyi átütő magyar siker után, melynek során a nemzetközi döntőben az első és a harmadik helyen is magyar alkotás szerepelt, a pozsonyi AZYL rövidfilmfesztivál újra meghirdeti életREklám felhívását. A magyarországi lebonyolítást immár harmadszor a BUSHO (Budapest Short Film Festival) fesztivál vállalta. A felhívás célja, hogy az alkotók olyan 1 perces filmeket készítsenek, melyek a "reklama na život" szabad fordításban „életREklám” szlogenhez köthetőek. Az idei téma: Európaiak vagyunk!? („Valahol Európában”)

A tavalyi évtől már online is nevezhető alkotásokat ezúttal már az összes Visegrádi országban külön-külön zsűri fogja értékelni és díjazni!!! A magyar zsűriben többek között újra részt vesz Bollók Csaba és M. Tóth Géza, akik a prágai döntőre továbbítják az általuk kiválasztott 10 legjobb alkotást, a budapesti döntő fődíja 1000,- USD! A nemzetközi döntőbe került rövidfilmekből kerül majd ki a végső győztes, akinek ezúttal is 3000,- EUR a jutalma! Szintén folytatódik az a sikeres kezdeményezés, hogy nemcsak egyénileg készíthettek filmet, hanem a fesztivál szervezésében megszülető „életREklám workshopok” keretein belül. Az egyik budapesten, Xantus János vezetésével az SZFE-n lesz, másik pedig a nagyváradi Partiumon, Patrovits Tamás irányítása alatt, február közepén!

Részletek, nevezési lapok: http://www.busho.hu/upload/2011_eletREklam_HU

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr312530302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása