asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Szombat

2011.02.19. 09:10 efes

12.00, fim+ - Én, Pán Péter. !!! Nem a klasszikus Pán Péter-sztori ez, hanem annak kapcsán, annak keletkezése körüli elbűvölő mese, komoly sztárparádéval, jó rendezésben.

Szün.

21.00, m1 - Bronxi mese. Ez is mese, de ez már egy lényegesen sötétebb mese. Robert De Niro első rendezése, Chazz Palminteri (szintén zenészszínész) könyvéből, a szokásos maffiakarrier-történet, bájosan szociografikus felhangokkal. Okos, szép és jó film.

21.00, m2 - Inland Empire. Rögtön itt az alternatíva azoknak, akiknek Bobby bácsi Coppolásan hömpölygő meséje kevés. David Lynch e filmjéhez is tárt karokkal várja a szellemi harakirire bármikor hajlandókat, a káoszban is összefüggéseket keresőket és gyakorló elmebetegeket.

21.05, Duna II - A spártai. Itt az egérút, David Mamet precíz, profi, ám éppen ezért talán kiszámítható összeesküvéses thrillerjében. Láttuk már.

21.40, RTL Klub - Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi. Kövezzenek meg érte, én bírom ezt is, meg a folytatásait is (sőt még az eredeti Rat Packeset is). Pompás, igazi szombat estére való entertainment.

22.00, Story4 - Kis hal. Ismeretlen ausztrál drogos dráma Cate Blanchettel, a kísérletező kedvűeknek.

22.45, film+ - A dicsőség zászlaja (kép). Clint Eastwood Iwo Jima-projektjének amerikai fele. Nem könnyű.

23.15, m1 - Búcsúdal. Ez a francia dráma bizonyíték arra, hogy a Piaffal befutott Marion Cotillard nem a semmiből termett. E filmben kettős szerepben brillírozik, amiért szintén megkapta az Oscar-jelölést.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr682672048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása