asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mi lesz ma? - Hétfő (Vikkend edisön)

2010.08.09. 11:57 efes

Hát, szar nap lesz a mai, tévézés szempontjából. Tulajdonképpen a szokásos sorozatok vannak, illetve dzsé-kategóriás baromságok a szokott helyükön, nem ragozom őket. Vagy pedig:

A Tűzvonalban negyedik évadát kezdi el másodjára a Duna Tv, 21.00-kor. Már adták pénteken ezt a részt, én nem estem hasra tőle, sőt, kifejezetten untam, ráadásul ... nem spoilerezem el, mi van Bucival.

Vagy megnézhetjük kilencvennegyedjére, hogyan menti meg saját magát Harrison Ford, mint az Egyesült Államok elnöke, Az elnök különgépében. (Viasat3, 21.20)

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr812207089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása