asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mi lesz ma a tévében? - Szerda

2010.10.06. 08:28 efes

Hát, a mai nap megint nem az, amelyiket feltétlenül a tévé előtt kell tölteni. Gyakorlatilag semmit nem találtam, amit komolyan ajánlhatnék kedves olvasó-nézőimnek... Na, ja, lesz House, mint mindig, a másikon lesz valami agyatlan baromság Jim Abrahamstől, ismert filmek ismert paródiái egy csokorban. Én speciel ritkán röhögök már az ilyeneken, mint ahogy Mr.Beanen is nehéz elmosolyodnom. Nyilván az én humorérzékem defektes...

Közszolgálatilag régi és kevéssé ismert magyar filmek, dokumentumfilmek és portrék lesznek, Petőfi, Kossuth, Széchenyi, Batthyány és szinte az összes magyar utca- és térnév előkerül. Ma van az Aradi Vértanúk Napja. (Kossuth, Petőfi, Batthyány, most komolyan?) OK. Lesz Damjanich is... Filmben egyedül az m2 találta el a mai napot: A tizennégy vértanú Málnay Levente '70-es tévéfilmje, sok régi jó magyar színésszel. (m2, 21.25)

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr272349974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása