asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mi lesz ma a tévében? - Hétfő

2010.11.15. 08:53 efes

Nem nagyon van mit ajánlani mára... krimihétfő, effélék. Én mondjuk valőszínűleg megnézem a film+-on a Száguldás a semmibe remake-jét, Viggóval, 19.25-kor. Biztos szar lesz, de az alapeset, még a Petrocellivel a főszerepben, gyerekkorom nagy élménye volt. Úgy emlékszem, ez volt az első 18 éven felülieknek szóló film, amire beengedtek a kádári idők zsarnok mozijegyszedő nénijei. Pedig nem volt benne semmi. Másfél óra száguldás a semmibe. Ma már másképpen gondolom, de ezt nem itt fogom kifejteni, talán majd egy külön posztban, ha egyszer kezem közé kerül újra az eredeti Vanishing Point.

Aztán nyilván darálok egy kicsit Dexter negyedik évadán, majd lazításnak egy klasszik romkom, Két hét múlva örökké, Sandra Bullockkal és Hugh Granttal, de csak az extrém perverzió kedvéért. (kép)

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr222449475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása