asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mi lesz ma a tévében? - Szombat

2010.12.11. 09:17 efes

Lesz minden, mint a moziban: romantikus geil, para-thriller, groteszk krimikomédia és keserédes goodbye.

Alig, hogy hazaértünk az egyre durvábbá váló karácsonyi zombimasszából, már 18.35-től lazíthatunk egy jó hosszút Tom Hanksszel és Meg Ryannal A szerelem hullámhosszán a Viasat3-on. Romantika kipipálva.

A megrögzött összeesküvéselmélet-gyártók, üldözési mániájukat túlfejlett önvédelmi mechanizmusnak palástolók és általában az egyszerű agyasoknak-agyalóknak egyik kedvenc filmje a Pillangó-hatás. Ha egy pillangó megrebbenti a szárnyát Pekingben, az akár tornádót is gerjeszthet Amerikában - minden összefügg mindennel, mindennek oka van.Ezt a porblematikát járja körül a Pillangó-hatás-sorozat első, egyben legjobb darabja, mely 21.35-től kerül adásba a tv2-n. A többi rész igen gyenge b-mozi, de ez még tényleg elég agyalós thriller, érdemes megnézni. (kép)

Az utolsó adást sokszor ajánlottam, most is mondom: nagyon szép film. Robert Altman elbűvölően bájos búcsúelőadása ma az m2-n lesz 22.45-től.

A végére maradt a mai este legkarcosabb mozija, a Dögölj meg, drága Mona (Duna, 22.35). Aki kedvelte a Fargo, a Titkos gyilkos mama, vagy kivált a régebbi John Waters-művek "rajzfilmfiguráit", az ne hagyja ki e filmet. Itt tolom bővebben.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr462508346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása