asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Szombat

2011.01.15. 09:12 efes

21.45-ig nagyon semmi, akkor Menzel bácsi remek Őfelsége pincére voltam-ja, Hrabal bácsi könyvéből, az m2-n. Ajánlottam már, most is ezt teszem.

22.00-tól a Story Tv nyomul, a változatosság kedvéért most Milos Forman egyik viszonylag friss filmje, a Goya kísértetei kerül terítékre. Írtam róla annak idején, de nem találom valamiért, mindegy. Amolyan tisztes mestermunka, a Mester korábbi zseniális műveitől azonban messze van. Megnézni azonban feltétlenül érdemes. Javier Bardem!

22.10, RTL - Alpha Dog, krimi, Nick Cassavetestől, realista, életszagú megközelítés, szikár, pontos rendezés. Justin Timberlake...(kép) Mindenképpen jobb választás, mint a nagyjából vele párhuzamosan a Dunán futó, unalmas és széteső Szégyenfolt, az impozáns szereplőgárdájától és az igényes, irodalmi alapanyagától függetlenül.

A végére egy elég brutális kis holland dráma marad, Hugicám címmel, mely egy család furcsa érzelmi struktúráját fedi fel morbid és meglehetően "beteg" humorral. Csakis fejlett toleranciafaktorral megtekintendő film. (Duna, 0.10)

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr482585046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

filmekről röviden · http://filmekrolroviden.blog.hu/ 2011.01.15. 15:09:59

Hm, a Goya kísérteteit régóta meg akarom nézni, csak mire lehetőségem nyílna rá, mindig elfelejtem. Mondjuk a Story TV-t sosem néztem eddig, úgyhogy csak remélni tudom, hogy van egyáltalán olyanom. :)

_DelMare_ · http://reviewtonight.uphero.com 2011.01.16. 01:11:50

én is megnéztem a Goyát: az idióta befejezéstől eltekintve nem volt rossz. vicces Bardem papi szerepben, Portman meg itt is jó.
süti beállítások módosítása