asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Péntek

2011.01.21. 08:56 efes

Ma az utolsó két résszel befejeződik Kusturica monstre Undergroundja, aki bújt, bújt, aki nem, nem. (Duna, 23.15-től)

2001 Űrodisszeia a TCM-en, 21.00-tól (kép). Stanley Kubrick immár több mint negyven éves scifije az egyik kedvenc filmem. "Any conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

A Filmmúzeum egy másik kedvencemmel tromfol erre, Cimino mester Szarvasvadásza épp akkor kezdődik, amikor Bowman pilóta rájön a turpisságra az Űrodissziájában: 22.55-kor. Viszont ebből a filmből sem lehet kihagyni egyetlen másodpercet, még a 183 perces hossz ellenére sem. Nagy dilemma...

Lesz még az m1-en egy francia film, 21.40-től, A vihar mindent felkavar címmel, amit úgy emlékszem ajánlottam már, de arra nem emlékszem, miért. Nyilván, nem véletlenül. Az m2 22.10-től kezdő Ne menj el! című olasz drámája pedig tele lesz sírással-rívással, ha valaki éppen erre vágyik... Súlyos melodráma-szaga van a dolognak.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr852601734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása