asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Kedd

2011.02.08. 08:23 efes

Közkívánatra, Indul a bakterház, az m1-en, 20.40-től. Szeretiatikameggyet.

Ha mégsem Bendegúz, akkor A suttogó. Szélesen hömpölygő dagállyal áradó érzelmek, valamint Scarlett Johansson, még szürke kisegérként és hát Robert Redford, reppenő szőke hajtincseivel és kisfiúsan férfias mosolyával. Ha már lovagoltál, azért, ha még nem, azért. Viasat3, 21.30.

Megáll az idő a Filmmúzeumon, 23.15-kor (hol máshol?). Hajrá egyedül! Ne legyen SEMMI! C'mon lets twist again! Éljenek a hülyék! ALAPmű (kép).

Az viszont egyenesen megalázó, amit a tv2 a magyar filmekkel művel. Rendszeresen nézhetetlen, hajnali időpontokban vetít, ezzel tudva le ezirányú, törvényben lefektetett kötelezettségeit, míg főműsoridőben a szart tolja nyakunkba, ami a csövön kifér. Azóta szeretném megnézni A fény ösvényeit, amióta elkészült, akkor nem volt rá lehetőségem, most sem hiszem, hogy lesz. Kezdés: 1.25.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr762646069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2011.02.08. 20:25:33

Max Manus, Cinemax, nem láttam, de már megy, most vettem észre...

_DelMare_ · http://reviewtonight.uphero.com 2011.02.08. 22:27:44

a Megáll az idő-vel kezdtem feltérképezni anno, a régi, poros, magyar filmipart. jót mosolyogtam, hogyan káromkodtak már anyáink idejében is a polgári sulikban, és hallgattak "botrányos" zenét.

_DelMare_ · http://reviewtonight.uphero.com 2011.02.08. 22:28:34

meg persze k.rvajó kis film is, nem utolsó sorban. :)
süti beállítások módosítása