asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Szerda

2011.02.16. 09:06 efes

Marci nyilván a House-t nézi, én ma azonban a Barca-Arsenalt a Digisporton, mert nekem olyan is van. Három filmet ajánlok mára, amúgy.

A Duna 20.40-kor kezdődő Tíz kenu című ausztrál filmje az aboriginalok mindennapi életébe és misztikus hitvilágába repíti el a nézőt. A minden bizonnyal különleges film autentikus környezetben, rengeteg didgeridoozás közepette játszódik, főszerepben Richard Birrinbirrinnel, és más hasonlóan egzotikus nevű aboriginal színésszel.

A Story4 ma megint szállít egy meglepetés-filmet. Bertolucci '98-as Ostromját szerintem még nem láttam, de szerintem a meccs után még éppen belefér, hiszen 22.30-kor kezdődik. A rendező személyéből következhet bármi: decens giccs éppúgy, mint szolid művészet.

A Beatles-rajongóknak a Filmmúzeum levetíti a Backbeatet (23.00-tól), ami a híres gombafejűek korai, hamburgi éveit mutatja meg, nem annyira tényszerűen, mint inkább egy romantikus dráma keretei között. Az igazi érdekessége az, hogy a korabeli zenéket kilencvenes évekbeli rockzenekarok dolgozták fel, így téve zeneileg is aktuálissá a filmet. Süt.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr22664676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása