asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Szombat

2011.06.18. 09:55 efes

Hát, kivételesen egy mocsadék egy nap, ez a mai, már tévézés szempontjából. Még az uborka is rohad a szezonban. Persze, a nyaralók, balatonozók is megszívják, hiszen már akkora a szél, hogy lecsavarja a fejedet, estére ez még csak durvulni fog. Az Andrássyn már most szól a mocskosbuzik, pedig nincs még délelőtt tíz óra, három rendőr kacagva cicázik a negyedik nőnemű rend őrével a gondosan kiglancolt púpos autóban. Mi lesz itt?

A postás mindig kétszer csenget - ki tudja, hányadjára, de azt mindig jó látni, ahogy Jack Nicholson hanyatt vágja Jessica Lange-t a konyhaasztalon. Igaza van, jól teszi. Jó kis film ez (kép). (Filmmúzeum, 22.00)

A falka (tv2, 23.25) a sok hasonló című film közül a thriller, nagyjából semmi különös, de én bírtam benne az általában gyomorforgatóan bájgúnár Richard Gere-t.

Ha valaki mindenáron kardjába szeretne dőlni ma este, az nézheti a mezzon Wagner Lohengrinjét (21.15).

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr162994430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása