asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mi lesz ma? - Csütörtök

2010.07.29. 10:05 efes

A kiskirályin este 9-kor kezdődő western valamiért nem hoz tűzbe, pedig a Kirekesztve című filmre 9/10-et kalapolt össze a port.hu 19 kattintóembere, ami nem kevés, valamint a főszerepben az általam amúgy igen kedvelt Naomi Watts alakít -gondolom, drámaian-, a nemrég a bulvárhírekből széleskörben is megismert Carradine-okkal (David és Keith) együtt. A film hívószavai a leírásból: fegyverpárbaj, sebesülés, igaz szerelem, vallási hevület.

Komoly (és egyben vicces) alternatívája van ennek az előbbi filmnek, hiszen a filmmeg tévé ugyanekkor az Aranyeső Yuccában című Bud Spencer-féle westernbe kezd, melyben ugyan biztosan nem lesz dráma, se igaz szerelem, vallásos hevület pedig egészen biztosan nem, ellenben súlyos parasztlengők minden bizonnyal akadnak majd, szép számmal.

Előtte, 20.30-tól még bőven (illetve inkább szűken) megnézhetjük Keith Floyd bácsi Olaszországi kalandjainak első részét, a Dunán. Floyd, akiről ugyan zenekart nem neveztek el, tévészakácsnak az egyik legjobb volt, míg sajnálatosan el nem vitte a közelmúltban a Fekete Mosogató. Első olasz napján a következő összetevőkből főz: szardella, fehér szarvasgomba, frissen fogott sügér, kakas, marhaoldalas és -lábszár, ökörnyelv, disznófejhús, házikolbász, valamint fűszerek, olajok és bor. Sok jó olasz bor. (A képen a Mester látható.)

Amennyiben valami egzotikumra vágynánk a továbbiakban, Floyd bácsi után maradjunk a Dunán, ugyanis folytatódik a zeneháború, de most nem thai xilofonosok csapnak össze, hanem tangóharmonikások mérkőznek meg a kolumbiai illetőségű A tangóharmonikás angyal című zenés drámában. Hát, ebből még akármi is kisülhet.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr942184244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása