asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mi lesz ma a tévében? - Kedd

2010.09.28. 08:48 efes

Hát, valamit azért mutat, hogy egészen a film+-ig kell elkapcsolni, hogy valami nézhetőt találjon magának az ember ma este, főműsoridőben, feltéve, hogy nem akarja nézni a Castle második évadát is. A Jackie Brownt legalább annyiszor láttuk már, mint a Pulp Fictiont, de ha nincs más, jó Tarantino is, akárhányadszor. Mondjuk, kapásból nem tudnék mondani még egy kortárs filmrendezőt, akinek a filmjeit, tehát majdnem mindet, bármikor és akárhányszor meg lehetne nézni. Ez a blackploitation-hommázs is ilyen, remek színészeket nézhetünk, amint nagy dumákat tolnak, miközben egy bűntettet nézhetünk meg több nézőpontból, 21.10-tól.

A Zárórában a jelenlegi filmes mogul és atyaúristen, valamint nem meglepetésre, focista Kőrösi Zoltán lesz (kép). Remélem, nem hiába remélem, hogy Alinda be mer neki kérdezni, nem csak bájmosoly lesz ötven percen keresztül. (m2, 22.30)

A tv2 a megszokott simlis húzásával tudja le a magyar film iránti, törvénybeli kötelezettségét, amikor 1.55-kor kezdi vetíteni Sára Juli 2001-es Egérút című filmjét, amit még én sem láttam, de ahogy nézem, az elmebeteg időpont miatt ma se fogok látni. Tudom, tudom, videó... Nincsen, ba'meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr302328771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alex4427 2010.09.29. 20:03:22

Láttad a kőrösi interjút?
videotar.mtv.hu/Kategoriak/Zarora.aspx

Az Egérút pedig egy ritka jó magyar abszurd.
Állítólag az új (tévé)filmje is kész már. (A forgatókönyve szintén abszurdot sejtet.)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.09.29. 20:07:08

@alex4427: Láttam, és meg kell mondanom, hogy szimpatikus volt a faszi. Jókat mondott, legalábbis nekem tetszőn nyilatkozott filmről, kultúráról, ilyenekről. Ha csak rajta múlna, nem lenne itt baj a jövőben.
süti beállítások módosítása