asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Kedd

2011.04.05. 08:42 efes

Van egyszer ugye a Real Madrid-Tottenham Hotspur (a tv2-n), ami egy dolog. Van az Internazionale-Schalke (a Digisporton), ami egy másik.

Egy vélhetően izgalmas Karinthy-adaptációt nézhetünk alternatív megoldásként az m1-en, a T.Ú.K.-Tanár úr kérem! 21.40-kor kezd, és ugyan a címbéli T.Ú.K.-ot sosem fogják nekem megmagyarázni, a Mátyássy Áron rendezésében és Pater Sparrow díszlettervezői látomásában (kép!) elkészült új magyar tévéfilm azért mindenképpen érdemes a figyelemre.

Baromi későn kezdődik, de mindenképpen érdemes lenne megnézni a Duna tévé ma éjszakai filmjét, a 23.40-kor kezdődő, mexikói Várólistát, ami egy szellemében, hangvételében vastagon a bunueli latin abszurdot idéző, remek mozi. Juan Carlos Tabío alkotása a mai, castrói Kubában játszódik egy eldugott autóbusz-pályaudvaron, ahonnan nem indulnak buszok és a várakozók között egyre jobban nő a nyomasztó feszültség...

A Mezzon (20.30-tól) Purcell A tündérkirálynő című bűbájos operáját hallgathatjuk/nézhetjük meg, a minap piros zoknijában nálunk is járt William Christie bácsi gondozásában.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr22800958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.04.05. 09:23:34

megnézem a TUK-ot, ha unom, Real.

2011.04.06. 12:53:18

nem, de ettől függetlenül elaludtam sajnos a felénél. megnézem majd valahogy.
süti beállítások módosítása