asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mi lesz ma a tévében? - Péntek

2010.11.05. 08:56 efes

Ma van az a nap, amikor senki nem néz tévét (a média-szociológusok szerint), ennek megfelelően nem kevés érdekes filmet találni a mai tévéműsorban...;)

A Viasat3 kezdi a sort 21.00-kor, mikor a John Grisham regényéből készült Siralomházban két akkora színészt nézhetünk meg, mint Faye Dunaway és Gene Hackman. Ez önmagában is elég sokszor, itt még egy izgalmas családi dráma is kibontakozni látszik, thriller-köntösben.

A Terminátor 3-at ismeretes magyar vonatkozásai miatt említsük meg: film+, 21.10.

Az m1-en az 1 kerül adásba, 21.30-kor, mely Pater Sparrow tulajdonképpen érdekes rendezői debütálása, scifi, Lem, Jeunet, ilyenek. Messze nem hibátlan a film, de végül is, mikor láttunk utoljára magyar scifit? (kép)

A tv6 dicséretes péntek esti oldszkúl horror-sorozatában ma a Dario Argento védnöksége alatt készült Démonok lesz, este tízkor. Tegnap, a VHS korszakban okkult-kultfilm volt, ma nyilván már önmaga vaskos paródiája.

Végül 22.10-kor, az m2-n egy másik régimódi film veszi kezdetét, ezóttal akció műfajban: Alec Baldwin és Kim Basinger egyfajta Bonnie és Clyde-variációt játszik az 1994-es Szökésben-ben. Fergeteges ritmus, pergő képek, ziháló mellkasok!

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr302425143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása