asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Szerda (Środa)

2011.03.23. 08:30 efes

Polak Węgier dwa bratanki. Ennek megfelelően, három remek lengyel filmet nézhetünk ma este:

Pan Wajda megrázó filmje a katyni mészárlásról az m1-en, 21.45-től (Katyn). Ezzel szimultán (a filmszerkesztőt kirúgni!), Pan Kieslowski szintén komoly Kék színű filmje az m2-n, 21.35-től. A filmben a kedvenc színésznőm, Juliette Bincoche által alakított nő (kép) balesetben veszti el gyermekét és férjét, majd ezután megpróbálja összerakni életét. Persze, itt azért másról is szó van, hiszen a kék a szabadság színe... Nem lesz vidám a kortárs lengyel filmet reprezentáló Kábulat című alkotás sem a Dunán, 21.00-tól, de hát nyilván ezért is két jó barát a lengyel, meg a magyar... Tehetetlenség, letargia, narkolepszia, széthullás, katasztrófa. De most tényleg, nem ez van?!

A Mezzon Beethoven 5 darab hivatalos zongoraversenyét adja elő szép sorban Murray Perahia, az első 20.30-kor kezdődik.

A Filmmúzeumon A katasztrófafilm, vagyis a Pokoli torony, 21.00-tól, utána 23.45-től pedig a Szarvasvadász, de azt nem hiszem, hogy bárki végignézi, hiszen gyakorlatilag holnap reggel lesz vége.

A nép ma a heti betevő House-át nézi.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr92764134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása