asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

18.Titanic - Simon Werner eltűnése (Simon Werner a disparu..., Lights Out, 2010)

2011.04.12. 19:28 efes

Simon Werner eltűnése valós események alapján készült, a filmet rendező Fabrice Gobert gimnáziumában is eltűnt egy Simon nevű fiú, valamikor a kilencvenes években. Az ifjú francia filmes aztán ezt a tinédzserkorát megrázó élményt bontotta ki rendezői bemutatkozásában, kizárólag amatőr szereplőkkel körbejárva annak feltételezett körülményeit. A film nem rossz, sajnos azonban nem elég megrázó, nem elég brutális, hogy igazán üssön. A többszempontú történetmesélést is elsütötték már jónéhányszor, így az sem okoz meglepetést, sajnos Simon eltűnésének legfontosabb kulcsfiguráját is ki lehet már pécézni szinte az első jelenetben... Mindazonáltal mégis egy tisztességesen elkészített, amolyan jótanulófelel-film ez, ha megnézed, nem hagyod ott, ha viszont kihagyod, nem vesztesz semmit. Asanisimasa szerinte, ennek megfelelően: 5/10 (Titanic link)

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr322821036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása