asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Péntek

2011.05.06. 08:09 efes

A kettes számú kormányszolgálati csatorna, nyilván a most futó, talán utolsó Magyar Filmszemle kapcsán belehúz egy picit Hal Hartleyba, a független film amerikai pápájába, ami egyrészt nem baj, másrészt miért pont most. Természetesen az egyik leghíresebb, legismertebb műve kerül a műsorba, a Flört, amely fontos párkapcsolati fordulópontok különféle variációit dolgozza fel, kitűnően szerkesztett, olykor szellemes, máskor meghökkentő, de mindig tanulságos formában. (22.20) Előtte, 22.10-től Hartley egy rövidfilmje kerül levetítésre: Az Ambíció a hétköznapi erőszakról szól, komikusan túlpörgetett stílusban.

Meghalsz újra - ez is egy házastársi dráma, csak kicsit másképp, mint Hartleyvel. Itt Emma Thompson és Kenneth Branagh osztja majd egymást, egy csavaros, kissé film noiros, igen jó krimiben. (Viasat3, 22.55)

Késő este Őszentsége, Buddha herceg 14-ik reinkarnációja, Tendzin Gyaco, a jelenlegi Dalai Láma (kép) mondja meg, mi, merre, hány méter a világban. A Mulandóság című olasz doksi 23.25-kor kezd az m1-en.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr732880650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása